Background
P3 Pinguin
SAE Gemeente Velsen Folkerts Risk Ten Media Steel Natuur Monumenten Buko Gemeente Beverwijk

Waar vindt Beeckestijnpop plaats?

Op het overzichtskaartje zie je waar Velsen-Zuid ligt. Het festivalterrein is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Hieronder staat welke trein of bus je moet nemen om in Velsen-Zuid te komen.

Let Op! Ernstige verkeersoverlast verwacht in het weekend van Beeckestijnpop


Kom je toch met de auto: houdt rekening met ernstige verkeersdrukte rond de Velsertunnel ivm met wegwerkzaamheden in Velsen-Zuid. Aangeraden wordt om goed op de omleidingsroutes te letten en je navigatie uit te zetten als je IJmuiden nadert vanuit het zuiden. Automobilisten die vanuit de noordkant van het Noordzeekanaal komen kunnen de parkeerterreinen goed bereiken én op de manier waarop ze gewend zijn. De ingang van het parkeerterrein ligt aan de Rijksweg in Velsen-Zuid, direct naast de Velsertunnel. Vanuit het noorder vanaf de A22 en na de velsertunnel direct afslag IJmuiden nemen. Dan rij je bijna vanzelf langs de ingang.

Automobilisten die vanaf de A9/A22 of de randweg N208 komen wordt aangeraden vooral goed op de bebording te letten. Neem de afslag Velserbroek en volg de borden P-Beeckestijnpop.

Vanuit het zuiden op de A9/A22 afslag IJmuiden nemen de A22 op. Daarna weer afslag IJmuiden nemen anders rij je de Velsertunnel in en dat wil je niet. Let op! Bij de t-splitsing rechtsaf richting Amsterdam (N202) rijden, dus niet richting IJmuiden wat je zou verwachten. Volg de P-borden. Vervolgens rechtsaf Spaarnwoude (R101) in richting Velserbroek en de P-Borden volgen. Je komt dan vanzelf weer op de rijksweg langs de ingang.

Vanuit Amsterdam over de N202 (amsterdamseweg) NIET IJmuiden in rijden. Neem de afslag R101-Spaarnwoude en volg de P-Borden.

Je kunt je auto op het landgoed parkeren voor €5,-

Carpoolen naar Beeckestijnpop!

Weet je nog niet precies hoe je naar Beeckestijnpop zal reizen? Dan hebben wij een goede tip: kom carpoolen. Samen feesten, samen reizen. Wel zo gezellig en ook nog eens
voordelig !

 

Met de fiets

Als je uit de buurt van Velsen komt, dan pak je natuurlijk gewoon de fiets. Er is een extra grote fietsenstalling direct achter het festivalterrein. Daar kan je tegen een kleine vergoeding van € 1,- je fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling. Het is niet netjes om je fiets tegen de eerste de beste boom te parkeren. Dat doe je thuis ook niet, maar daar heb je misschien geen boom. Feit is dat we alle toegangswegen vrij moeten houden voor de hulpdiensten dus fietsen die op de kweekesteinseweg worden achtergelaten worden door ons weer verwijderd. Bovendien willen we het park een beetje netjes achterlaten dus parkeer je fiets daar waar het voor bedoeld is.

Met de bus

Als je met de bus komt heb je de volgende mogelijkheden: Vanaf station Haarlem: neem buslijn 75 of 3 en stap uit op de halte Van den Vondellaan.
Vanaf station Beverwijk wordt buslijn 74 omgeleid dus wordt geadviseerd om de trein naar Driehuis te nemen.
Vanaf station Amsterdam Sloterdijk: neem buslijn 82 en stap uit op de halte Parkweg. Beeckestijn ligt op ongeveer 5 minuten lopen. Meer info vind je op: http://www.9292ov.nl/

Met de trein

Klik hier voor de reisplanner van de NS. Het festival wordt gehouden op landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid. Neem de stoptrein Amsterdam - Uitgeest of vul op de reisplanner bij "Naar" Driehuis in (dus niet Velsen-Zuid!) vanaf dit station kan je de muziek al horen!

Festival Informatie
Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rond Beeckestijn Pop.
Klik hier voor een automatische aanmelding.