Background
P3 Pinguin
SAE Gemeente Velsen Folkerts Risk Ten Media Steel Natuur Monumenten Buko Gemeente Beverwijk

Horeca

Geen festival zonder fatsoenlijke horecavoorzieningen natuurlijk. Ook tijdens Beeckestijnpop kan je genieten van een goed biertje, frisje, wijntje, rosé of een kopje koffie en thee. Alle betalingen vinden plaats met consumptiemunten die je kunt kopen bij de speciale muntverkoopkassa's. Betalen van de munten kan contant maar er kan ook gepind worden.

Onze horecaopbrengsten zijn van groot belang voor het bekostigen van het programma en mede daarom is het niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen. Beeckestijnpop is gratis toegankelijk en daar krijg je een fantastisch programma voor terug.

Ook op Beeckestijnpop is het verboden om alcoholische dranken te verstrekken aan bezoekers onder de 18 jaar. Hier wordt extra streng op gelet. Ben je wel 18 of ouder dan krijg je een speciaal polsbandje om te voorkomen dat je elke keer naar je ID wordt gevraagd. Let op! alleen personen met zo'n bandje mogen alcoholische dranken bestellen. Besef echter ook dat het voor personen onder de 18 verboden is om alcoholische dranken bij zich te hebben en/of te nuttigen.
Bij een overtreding zal je van het terrein worden verwijderd en de boete is voor jou. Ook als wij daar een boete voor krijgen zal je daar aansprakelijk voor gesteld worden. Je weet immers zelf dat je in overtreding bent, dus dan zal je ook zelf de consequenties moeten aanvaarden.

Uiteraard wordt er ook aan gedacht dat het zeer belangrijk is om goed te eten. Dit jaar heb je weer een ruime keuze uit uitstekend eten. Van de gebruikelijke vette hap tot een verantwoord tussendoortje. Keuze genoeg. (Het eten dien je overigens gewoon contant te betalen.)

Festival Informatie
Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rond Beeckestijn Pop.
Klik hier voor een automatische aanmelding.