Background
P3 Pinguin
SAE Gemeente Velsen Folkerts Risk Ten Media Steel Natuur Monumenten Buko Gemeente Beverwijk

None Shall Fall

oxypodium 13:00 - 13:40

None Shall Fall

None Shall Fall is een vijf-koppige hardcore/ metalcore band uit Noord Holland. De bandleden zijn afkomstig uit Haarlem, Beverwijk, IJmuiden en Alkmaar. Het doel van de band is om een positieve boodschap uit te dragen ondersteund door heavy hardcore riffs . Vandaar ook de deels PMA (Positive Mental Attitude) naam en ook omdat we niet omver te beuken zijn!

In mei 2015 brengt None Shall Fall een nieuwe EP uit met de titel: "This Is Why We Do It". Met deze nieuwe EP gaat de band veelvuldig touren en shows in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en België staan dan ook al gepland.

De nummers pakken al het energieke van punk, thrash metal en metalcore. Beukende, heavy en snelle riffs worden afgewisseld door melodieuze en trage (mosh) stukken en sing-a-longs. De bandleden worden beïnvloed door bands als: Evergreen Terrace, Killswitch Engage, Terror, Comeback Kid, Parkway Drive en The Ghost Inside.

De zanglijnen zijn bruut, krachtig en worden ondersteund door een vette 2e brul en gang vocals.  De teksten zijn er op gericht mensen te doen nadenken en pakken je bij je ballen! Met beukende drums en pompende bas riffs, staan de nummers is een huis en blazen deze met gemak omver...

Spelen, spelen en nog eens spelen, dat is wat de band wil en doet. Internationale tours worden dan ook veelvuldig gepland.

None Shall Fall is hardcore metal met een mespuntje thrash en punk… De band staat garant voor een vette live show met evenveel energie als iemand met ADHD met een Red Bull op!

Band links:

 

Festival Informatie
Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rond Beeckestijn Pop.
Klik hier voor een automatische aanmelding.